Moving Business and Education
El nostre mètode d'ensenyament innovador i flexible us proporcionarà el nivell d'anglès necessari en tots els aspectes per triomfar en la vostra professió.

Programes d'aprenentatge online de GBL i Cambridge Resourcing

 • Grans possibilitats per a la teva carrera
 • Els cursos de GBL s'adapten a tu i a les teves aspiracions
 • Tutors individuals, suport i recomanacions a mida per a nens i adults

Els cursos de Global Business Language i Cambridge Resourcing estan basats en el model de formació a temps parcial.

No obstant això, en lloc que els alumnes vagin als centres de Cambridge, hem reubicat el nostre equip de professors qualificats de Cambridge per oferir tutories des de les nostres oficines a persones que es trobin en qualsevol punt del globus.

CR i GBL tenen professors qualificats de Cambridge que imparteixen classes a temps real amb llibres de text i d'exercicis com a les classes tradicionals. La tecnologia canvia cada vegada més de pressa, i tenim la tecnologia necessària per oferir classes de formació per vídeo amb imatges en alta definició.

Un cop inscrit, hauràs de fer una prova de nivell per determinar el teu grau de coneixements de l'idioma. Un professor personalitzat et guiarà en el curs que més bé s'adapti a tu.

Tots els nostres cursos permeten accedir als exàmens oficials de Cambridge, que estan reconeguts mundialment. Depenent del camp que escullis, l'examen final t'ajudarà a desenvolupar la teva professió en qualsevol país de parla anglesa.

IMPORTANT: S'enviarà un enllaç a l'adreça de correu electrònic de l'alumne. Només cal fer clic a l'enllaç per accedir automàticament a la classe seleccionada.

Formació en vídeo de qualitat mitjana: 256kb/s
Formació en vídeo de qualitat alta: 512kb/s


Escoles

Anglès per a nens

 

Mates per a nens

 

Ciències per a nens

 

Aquest curs en 3 fases ofereix als nens un primer aprenentatge d'anglès, matemàtiques i ciències, amb l'anglès com a segona llengua. Creiem que és fonamental que els nens comencin a millorar la pronunciació a una edat primerenca, perquè els ajudarà en el futur. Per això, la primera fase clau va dels 6 als 12 anys, i l'hem dividida en tres: una primera fase dels 6 als 8 anys; una altra dels 8 als 10, i, finalment, una altra dels 10 a als 12. No cal que els nens facin cap prova de nivell.

Temes A1 A2 B1
Primària: Anglès / Ciència / Matemàtiques
Secundària i batxillerat: Anglès

Tots els materials es proporcionaran dues setmanes després de la inscripció!

Fes clic a continuació al curs que has escollit.

Dades del tutor
Dades de l'alumne

Adults i estudiants

Oferim una àmplia varietat de cursos, des del nivell Beginners fins a Proficiency, a més d'un programa de nivells variat i extensiu. Els cursos estan adreçats a adolescents i adults, i es poden seguir des de qualsevol lloc.

A més, són impartits per professors qualificats per Cambridge i permeten fer exàmens oficials de qualsevol nivell. Els materials dels cursos es proporcionaran dues setmanes després de la inscripció.

Caldrà fer una prova de nivell per determinar el grau de coneixements de l'alumne. Si aquest no vol fer la prova, GBL considerarà que el nivell de partida de l'alumne és elemental.

Idiomes A1 A2 B1 B2 C1 C2
Anglès
Alemany
Francès

Fes clic a continuació al curs que has escollit.

Següents passos

Un cop enviada la sol · licitud, aquesta es guardarà i s'enviarà a l'equip d'Admissions de GBL, on la revisaran. En el cas que els sorgeixin dubtes, es posaran en contacte amb tu al cap de dos dies laborals. Tan aviat com s'hagi completat la sol·licitud, la tramitarem ràpidament per al curs escollit. En cas que la sol·licitud la dugui a terme un estudiant o un adult, aquests hauran de fer una prova per determinar el seu nivell d'idioma.

Condicions i pagaments:

Preinscripcions

Les preinscripcions es podran efectuar des del moment en què el curs surti publicat al web de GBL fins a quinze dies abans de l'inici del curs. L'alumne haurà d'enviar el formulari de sol·licitud a l'adreça d'e-mail inscripciones@gbl.com.es i GBL us mantindrà informats de si heu estat acceptats o de qualsevol altra eventualitat referent a possibles canvis de data, etc.

Pagaments

Els pagaments dels cursos s'efectuaran fraccionats de la manera següent:

 • Fraccionat
  • 20% del curs, mínim 14 dies naturals abans de la data d'inici del curs; la manca d'aquest pagament en aquest període comportarà la pèrdua de la plaça, la qual recaurà en el primer inscrit a la llista d'espera.
  • La resta del total del curs es pagarà proporcionalment per mesos, i el pagament s'haurà d'efectuar abans del dia 3 de cada mes. El retard o la falta de pagament d'algun mes suposarà la suspensió del curs, i l'accés quedarà restringit de manera automàtica.
 • Pagament únic
  • L'alumne, en aquest cas, es beneficiarà d'un 5% de descompte. El pagament s'haurà d'efectuar 14 dies naturals abans de l'inici del curs; la plaça no serà confirmada fins que s'hagi efectuat el pagament i, si aquest no s'efectua en el període estipulat, això comportarà la pèrdua de la plaça.

Compromís de reemborsament

Si per qualsevol causa que no sigui deguda a l'alumne no es pogués realitzar el curs, GBL assegura la devolució íntegra dels diners aportats, com a molt tard el dia en què hauria de començar el curs. A més, GBL es compromet a donar prioritat a les persones afectades per aquest contratemps en el següent curs que es dugui a terme.


Els nostres formadors

Els nostres formadors d'anglès són tots professors qualificats i llicenciats universitaris nadius.

El coneixement de la pròpia llengua, l'experiència en com ensenyar-la i la iniciativa per recopilar i explotar el material didàctic rellevant asseguren que cada curs d'anglès que oferim és exigent, està actualitzat i satisfà les expectatives sempre canviants dels nostres clients.

Títols i certificats

Contacteu amb nosaltres si voleu informació sobre els exàmens oficials d'anglès general, anglès per als negocis i anglès jurídic disponibles.

Coneixeu les nostres tarifes ›