El nostre mètode d'ensenyament innovador i flexible us proporcionarà el nivell d'anglès, alemany i francès necessari en tots els aspectes per triomfar en la vostra professió.

L'habilitat comunicativa és vital en un món competitiu. Cal un bon llenguatge i molta confiança a nivell de conversa. GBL us ofereix molt més que un curs específic per al vostre sector: el nostre mètode d'ensenyament innovador i flexible us proporcionarà el nivell d'anglès, alemany i francès necessari en tots els aspectes per triomfar en la vostra professió.

Anglès, alemany i francès per a professionals

Adquiriu la confiança que necessiteu per destacar en el vostre sector.

Aquests cursos intensius d'habilitat oral i escrita cobreixen moltes de les aptituds que són essencials per als professionals de qualsevol sector i en milloraran les habilitats comunicatives en anglès.

Escull el curs adequat per a la teva carrera professional

Troba el títol que millor s'adequa a les teves necessitats amb la més àmplia varietat de cursos d'IPE, APE i FPE (anglès, alemany i francès per a propòsits específics) a GBL. Després d'una simple i ràpida prova de nivell. Amb més de 30 títols per triar, els alumnes poden escollir el curs més rellevant per a la seva carrera d'entre les següents categories: aptitud professional, sector empresarial o professió. Tots els cursos professionals de GBL ofereixen la possibilitat de fer exàmens oficials de nivell del MECRL (del Consell d'Europa), des del nivell A1 (principiant) fins al C2 (suficiència), en anglès, alemany i francès.

Per a més informació sobre els cursos i les tarifes, Fes clic aquí.

Temes A1 A2 B1 B2 C1 C2
Futbol
Negociacions
Socialització
Escriptura d'e-mails
Trucades telefòniques
Meetings
Presentacions
Farmàcia
Logística
Automoció
Telecomunicacions & TI
Aviació
Energia industrial
Tripulació
Venda al detall
Moda
Pilots & controladors de trànsit aeri
Atenció al client
Màrqueting / Publicitat
Recursos Humans
Compres / Vendes
Comptabilitat
Dret
P. Navegació
Turisme
Tecnologia
Infermeria
Medicina
Petroli & gas
Càtering
Periodisme
Finances

Sol·licitud d'informació

Sobre els cursos

Aquests cursos estan dissenyats per a llicenciats i professionals que vulguin millorar el currículum o les expectatives de feina a l'estranger.

Europrofessional està dissenyat amb molts cursos per cobrir tota la gramàtica, el vocabulari i les habilitats necessàries per convertir-se en un comunicador efectiu en el món professional.


Classes

Participar en les habilitats comunicatives en anglès rellevants per a la vostra professió; classes interactives amb un professor qualificat en cada especialitat de manera totalment presencial.

L'objectiu final és aconseguir una gran habilitat comunicativa a partir de gramàtica, exercicis de comprensió auditiva i comunicació verbal per així obtenir les aptituds necessàries i guanyar confiança per comunicar-vos en anglès en la vostra professió.

Tots els cursos es poden contractar en diverses modalitats

  • In-house training (empreses, hospitals i altres sectors)
  • Instal·lacions de GBL (oficines de Global Business Language)
  • Interactiu (classes amb professor online)
  • Presencial online (accés a so, visualització del professor i pissarra dels cursos interactius, exceptuant la possibilitat de l'alumne de participar a la classe)
  • Exàmens de les juntes examinadores de Cambridge, Oxford i Londres.

Anglès

Amb més de 60 països que fan servir l'anglès com a idioma de negocis i amb l'actual recessió mundial, és evident que l'anglès és una font fonamental de comunicació global. Ja no es considera una opció, sinó una qüestió de supervivència per al futur de qualsevol empresa.

És de domini públic que la manca de coneixements d'anglès produeix una pèrdua de negoci d'entre un 14% i un 16%.

Anglès, alemany i francès per als negocis

El departament de formació d'anglès, alemany i francès per als negocis està especialitzat en l'ensenyament de l'idioma amb finalitats comercials. Els darrers anys hem proporcionat cursos de nivell principiant, intermedi i avançat a professionals dels sectors del dret, els mitjans de comunicació, la banca, la medicina i la indústria.

En tots els nivells de competència, la formació s'estableix en el context laboral de l'alumne i està enfocada a millorar-ne les habilitats comunicatives en anglès.


Els nostres formadors

Els nostres formadors d'anglès són tots professors qualificats i llicenciats universitaris nadius de Cambridge.

El coneixement de la pròpia llengua, l'experiència en com ensenyar-la i la iniciativa per recopilar i explotar el material didàctic rellevant asseguren que cada curs d'anglès que oferim és exigent, està actualitzat i satisfà les expectatives sempre canviants dels nostres clients.

Títols i certificats

Contacteu amb nosaltres si voleu informació sobre els exàmens oficials d'anglès general, anglès per als negocis i anglès jurídic.

Coneixeu les nostres tarifes ›