En un món en què les fronteres sembla que es dilueixen al compàs de la globalització dels mercats, la comunicació és essencial per a qualsevol empresa.

Interpretació

Global Business Language compta amb un selecte equip d'intèrprets reconeguts. Tots ells tenen una àmplia experiència i coneixements especialitzats en diversos àmbits.

Però el més nou dels serveis d'interpretació de GBL és que anem amb vós a gairebé qualsevol part del món on aneu. Ja sigui per internet amb el nostre sistema de web-conferència o mitjançant una trucada telefònica,* els nostres intèrprets estaran a la vostra disposició les 24 hores del dia a qualsevol lloc del món que tingui connexió, sense costos de desplaçaments, hotels o dietes.

Us garantim que cada projecte es durà a terme per intèrprets experimentats en la matèria i en el tipus d'interpretació que se sol·liciti.

Coneixeu les nostres tarifes ›

Els nostres serveis inclouen:

  • Interpretació simultània
  • Interpretació consecutiva
  • Interpretació d'enllaç
  • Interpretació jurada
  • Conferències
  • Presentacions

També podem proporcionar els equips tècnics necessaris per a la interpretació simultània en un esdeveniment que requereixi un o diversos intèrprets.


* Si la connexió és telefònica perquè no disposeu de connexió a internet on us trobeu o aquesta no és de prou qualitat, això té un preu una mica superior pels costos de trucada. A més, heu de tenir en compte els costos de roaming. Consulteu-nos perquè, a molts llocs del món, us podem oferir en lloguer un telèfon local durant la vostra estada al país el qual us permetrà connectar amb els nostres intèrprets sense costos de roaming i també fer-lo servir per a ús personal i d'empresa a uns preus molt interessants per ser client nostre.